Javerdel Oy – Yritys

Javerdel on voimakkaasti kasvava sovellusratkaisuihin, pilvipalveluihin sekä perustietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Menestyksemme perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin, jotka arvostavat joustavaa toimintakulttuuria, innovatiivisia ratkaisuja ja monipuolista teknologiaosaamista. Yhtiöllä on asiakkaina Suomen johtavia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. Javerdel on nykyään osa Vincit konsernia.

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yhä paremmin. Pyrimme positioitumaan laadukkaaksi, joustavaksi ja kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi isoille IT-palvelutaloille. Pyrimme voittamaan joukon merkittäviä uusia asiakkuuksia ja sitä kautta pysymään kannattavan kasvun tiellä.

Panostamme päämiesten uusien pilviteknologiaan pohjautuvien ratkaisujen tuotteistamiseen, itsepalvelumalleihin, automaation lisäämiseen ja laadun parantamiseen. Lisäksi panostamme uusiin sovellusratkaisuihin, erityisesti integraatiopalveluihin.

Julkishallinnolle ja useille yksityisen sektorin toimialoille asetetaan yhä kovempia vaatimuksia IT-ympäristön toimivuuden ja tietoturvan suhteen. Nämä vaatimukset heijastuvat suoraan IT-palvelutaloille. Kehitämme jatkuvasti palvelutuotantoaan yhä määrämuotoisemmaksi ja laadukkaammaksi. Lisäksi panostamme merkittävästi henkilökunnan osaamiseen.

javerdel_johtoryhma